Nu är det dags igen.

Årets kennelläger kommer att bli den 6-9/6 i Österfärnebo.

Vi kommer att ha olika grupper så som tidigare upplägg, tanken är att det ska finnas något som passar alla.

Tävlingslydnad, spår, vardagslydnad, IPO, drag med kickbike, uppletande, agility, rallylydnad, nosework och viltspår samt roliga förslag på vardagsaktivering.

Middag torsdag, fredag och lördag ingår i priset, övrig förtäring bekostas själv för lägerdeltagare. Övriga är mycket välkomna, men då tillkommer en kostnad på 300:- för middagarna. Barn äter gratis.

Det kommer att vara en enskild grupp för de som vill träna IPO. De som väljer att träna IPO kommer att träna med en instruktör under hela helgen som kommer att instruera i alla grenar, bitarbete, spår och lydnad. I denna grupp finns det ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller!

Vid anmälan så skriv hur många ni är, om ni vill ha boende, eventuella allergier, och annat som kan vara bra att veta.

Anmäl på kontakt@murbergets.se senast 10/5 men helst så fort som möjligt. Är det något ni undrar över ring Anette 0703701673

Kostnaden för läger+boendet kommer att vara beroende på hur många som anmäler sig.

Det kommer att finnas möjlighet att starta viltspår för en certifierad domare, registreras i SKK, tillkommer en startavgift till domare och till taxklubben. Meddela detta vid anmälan.

Vid deltagande med mer än en hund i familjen, så betalas en reducerad summa för hund nummer två. Alla raser är välkomna.