Nu är det dags igen.

Årets kennelläger kommer att bli den 6-9/6 i Österfärnebo.

Vi kommer att ha olika grupper så som tidigare upplägg, tanken är att det ska finnas något som passar alla.

Tävlingslydnad, spår, vardagslydnad, IPO, drag med kickbike, uppletande, agility, rallylydnad, nosework och viltspår samt roliga förslag på vardagsaktivering.

Middag torsdag, fredag och lördag ingår i priset, övrig förtäring bekostas själv för lägerdeltagare. Övriga är mycket välkomna, men då tillkommer en kostnad på 300:- för middagarna. Barn äter gratis.

Det kommer att vara en enskild grupp för de som vill träna IPO. De som väljer att träna IPO kommer att träna med en instruktör under hela helgen som kommer att instruera i alla grenar, bitarbete, spår och lydnad. I denna grupp finns det ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller!

Vid anmälan så skriv hur många ni är, om ni vill ha boende, eventuella allergier, och annat som kan vara bra att veta.

Anmäl på kontakt@murbergets.se senast 10/5 men helst så fort som möjligt. Är det något ni undrar över ring Anette 0703701673

Kostnaden för läger+boendet kommer att vara beroende på hur många som anmäler sig.

Det kommer att finnas möjlighet att starta viltspår för en certifierad domare, registreras i SKK, tillkommer en startavgift till domare och till taxklubben. Meddela detta vid anmälan.

Vid deltagande med mer än en hund i familjen, så betalas en reducerad summa för hund nummer två. Alla raser är välkomna.

 

 

Instruktörer

 

IPO

Joel Strömberg.

Joel Strömberg, 28 år. Har tre hundar, en jakthund och två schäfrar. Min första schäfer körde jag upp och certade till tjänstehund, patrullhund. Min andra schäfer är drygt 14månoch inriktas på ipo.

Jag påbörjade min figurant utbildning på allvar för ca. 2 år sedan då jag tränade med en annan figurant i ettbevakningsföretag. Nu går jag för en finsk figurant och utbildar mig, planerar för en sommar i Finland. Tränar och lever hund jämt

 

Lydnad

Stina Fyhr

Stina Fyhr heter jag är 37 år gammal och bor med man och dotter i Valbo . I hushållet finns tre hundar en staffe och två Border collies. Jag är utbildad SBK instruktör och har kurser från valp till tävlingslydnad.

Jag tävlar själv Lydnad och Vallning med mina hundar, vi har tex tävlat SM i Lydnad.

Ord som sammanfattar hur jag tänker om hundträning är tydlighet, lekfullhet och energi . Det ska vara roligt att träna hund !!

 

11163245_10204924770452321_7939235072834947749_n

Nosework,skogsarbete och lydnad

Irene Hellberg

Haft hund i många år till och från..

Nu har jag haft hund i ca 12 år , och är utbildad instruktör i allmänlydnad sen 7 år.

Är utbildad och certifierad instruktör i specialsök för 2 år sen,  har haft många  kurser i nosework .

Jag tränar spår,sök och lydnad med min schäfer.Vi har även tävlat i lydnad.

 

Agility, rallylydnad och lydnad

 

Skogsarbete (spår,sök och rapport),Lydnad